Welkom op de website van de stichting Dorpshuis ’t Holt Ten Post!
 
 
De stichting is opgericht op 8 april 1968. Het dorpshuis is sinds die tijd het onderkomen voor verschillende verenigingen/gebruikers, met als belangrijkste hoofdbewoner SV TEO. Verder is het dorpshuis de centrale plek in het dorp voor festiviteiten, zoals de intocht van Sinterklaas en dorpsfeesten. Voor andere bezigheden cq. festiviteiten biedt het dorpshuis plaats voor gezelschappen e.d. vanaf 15 personen. Bekijk de mogelijkheden onder verhuur zalen.
 
B. Kuiperweg 11  |  9792 PJ Ten Post  |  Tel: 050-3022623  |  info@dorpshuistenpost.nl

Ontwerp nieuwe kantine in de maak!

Na de verbouwing van de buitenkant van het Dorpshuis en de oplevering van de kleedkamers is de kantine aan de beurt! De afgelopen weken is hard gewerkt aan een eerste ontwerp. Hieronder zie je een eerste impressie. Het is de bedoeling dat de kantine een warmere uitstraling krijgt, waar jong en oud zich welkom voelen. Ook proberen we een overkapping bij de terrasdeuren te realiseren, zodat we ook de buitenruimte beter kunnen benutten.

Natuurlijk hangt aan de plannen een prijskaartje. De komende weken zullen we dan ook druk in de weer zijn met het werven van subsidies. De ervaring leer inmiddels dat het wel een aantal maanden duurt voordat duidelijk is of je subsidie krijgt of niet. De verbouwing zal daarom op zijn vroegst dit najaar starten. De tussentijd willen we gebruiken om met de vaste gebruikers van het dorpshuis en dorpsgenoten de plannen verder uit te werken, zodat iedereen zich straks thuis voelt in de nieuwe kantine. 

AfdrukkenE-mail

Dorpshuis prachtig verbouwd!

Het is ons gelukt! Na een ingrijpende verbouwing heeft het dorp Ten Post weer een eigentijds Dorpshuis. We zijn er trots op dat we dit alles hebben kunnen realiseren binnen de begroting. De afgelopen periode zijn de kleedkamers en entree aan de voorkant gerenoveerd, maar is vooral de buitenkant van het gebouw grondig aangepakt. Naast het pand zijn extra kleedkamerunits geplaatst, zodat er voldoende verkleedcapaciteit is voor de groeiende voetbalclub SV TEO en hebben we een prachtig nieuw terras gekregen.

Iedereen die goed om zich heen kijkt ziet dat er nog genoeg andere klussen zijn. Zo wordt na de vakantie de kleedkamers en entree geschilderd. Ook wordt in het najaar het voorterrein opnieuw aangelegd, als onderdeel van de herinrichting van de B. Kuiperweg. Voor de kantine tenslotte willen wij een nieuw plan ontwerpen samen met dorp en voetbalclub, met als doel dat er een gezellige woonkamer voor Ten Post gaat ontstaan. We gaan dus door met het verder ontwikkelen van het pand.

 

 

AfdrukkenE-mail