Dorpshuis prachtig verbouwd!

Het is ons gelukt! Na een ingrijpende verbouwing heeft het dorp Ten Post weer een eigentijds Dorpshuis. We zijn er trots op dat we dit alles hebben kunnen realiseren binnen de begroting. De afgelopen periode zijn de kleedkamers en entree aan de voorkant gerenoveerd, maar is vooral de buitenkant van het gebouw grondig aangepakt. Naast het pand zijn extra kleedkamerunits geplaatst, zodat er voldoende verkleedcapaciteit is voor de groeiende voetbalclub SV TEO en hebben we een prachtig nieuw terras gekregen.

Iedereen die goed om zich heen kijkt ziet dat er nog genoeg andere klussen zijn. Zo wordt na de vakantie de kleedkamers en entree geschilderd. Ook wordt in het najaar het voorterrein opnieuw aangelegd, als onderdeel van de herinrichting van de B. Kuiperweg. Voor de kantine tenslotte willen wij een nieuw plan ontwerpen samen met dorp en voetbalclub, met als doel dat er een gezellige woonkamer voor Ten Post gaat ontstaan. We gaan dus door met het verder ontwikkelen van het pand.

 

 

Could not load widget with the id 2.

Afdrukken